Startside     The story     For every woman     Faces of Ellos


OUR GOALS - FOR EVERY WOMAN


#EQUALLYWOMEN

Som virksomhed er det vigtigt for os at tage ansvar for, hvilke billeder vi viser, og hvilket budskab vi sender ud i vores kommunikation og i vores kampagner. Vi arbejder både eksternt og internt med gennemgå vores værdier og vores måde at arbejde med dem på. Vores mål er at formidle et billede af kvinder og kvindelighed som afspejler virkeligheden - som er mangfoldigt og inkluderende.

Derfor har vi lavet en tjekliste med ting, vi stræber efter og ting, vi allerede gør. En påmindelse til os og en måde for jer at få indblik i, hvordan vi tænker på kvindelighed, kvindekroppen, inklusion og ligestilling. Vigtige spørgsmål, som vi ikke undgår, men møder ansigt til ansigt - med ansvar og omtanke for alles velbefindende.

The female body
Vi vil altid værne om og tage ansvar for kvinden og kvindekroppen. Vi er omhyggelige med, hvordan vi portrætterer kvindekroppe, hvilke historier vi deler, og hvordan de påvirker vores kunder.

Inclusiveness
Vi bruger modeller, der viser forskelle i krop, hudfarve og udseende - vi står for inklusion og ligestilling. Hos os har alle kroppe en plads.

Authentic
Vi retoucherer eller justerer aldrig kroppe, men viser dem præcis som de er. Vi stræber efter at vise virkeligheden og at stå for sunde idealer.

Women´s rights
Vi tager stilling til ligestilling og kvinders rettigheder. Vi ansætter først og fremmest kvinder og arbejder for at sikre, at alt, hvad vi foretager os er gennemsyret af ligestilling.

Awareness
I 2021 vil vi uddanne vores personale internt i ligestillingsspørgsmål og inklusion. Vi skal udvide vores viden om og forståelse af strukturer i samfundet for at kunne gøre endnu mere.

Jeg har en ro og sikkerhed i mig selv, jeg er stolt af det, min krop og jeg har formået sammen.

Trine Kjær

#equallywomen – til alle kroppe, til alle kvinder