Made by Women

Made by women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Noget personligt og unikt, som i sin uretoucherede form rammer det, der er smukt. Vi har skabt en platform til at fremhæve nogle af disse historier, ægte og ærlige, fordi det er i dem, vi kan finde noget at spejle os i. Det er gennem genkendelse, at vi lærer - om os selv og hinanden. Vi lader forskellige kvinders stemme blive hørt - for alle kvinder.
Denne kampagne handler om tingene midt i livet. Dem, der følger os over årtier eller bare for en kort stund. Dem, vi fylder med bidder af os selv, minder og øjeblikke at dele, når vi har brug for noget nyt at fylde op med - en ny historie at fortælle. Og så handler den om alt det, som vores kroppe gør muligt. Den handler om relationerne, om fællesskabet og om at finde en vej frem i livet sammen. Her kan vi skabe nye historier, hvor alle vores sorger og vores lykke kan være det, der fører an. Det der fylder. Og hvis vi går sammen, bliver det nok som Linnea Henriksson synger. Det ordner sig.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

About a sofa


Kvindekroppen. Den er med os hele livet. Lader os være sammen, lader os opbygge alt det vi er, vil og kan. Alle de prøvelser den udsættes for, alt det den klarer, minder os hele tiden om, at de normer som sættes op ikke stemmer.

Denne film handler om familien, om kvindekroppen og den tid vi har sammen. For hvad indebærer det at vokse op sammen? At leve med hinanden gennem sorg og lykke, at finde hinanden i helt nye roller, nye måder at forholde sig til verden på? Det handler ikke om at komme fremad eller komme forbi. For alt det, vi oplever, alle de valg vi tager, former det vi bliver, det vi er.

Midt i det hele, midt i hverdagen, findes alle de ting, der omgiver os – fyldt op med vores historier. Og hvis vi kigger godt efter, kan ledetrådene, som de bærer på, fortælle en sandhed om os selv, som vi måske ikke tidligere har hørt. Og sandheden er, at de her normer er ved at blive ændret, lidt efter lidt. Vi har stadig et stykke vej at gå, nye ledetråde at finde frem. Så. Vil du være med?Se hele kampagnen her

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

About a skirt


Tænk, hvis alle de krav vi stiller os selv og vores kroppe langsomt men sikkert forsvandt. Tænk, hvis der ikke længere fandtes normer man skulle forholde sig til, tvinge sin krop til at passe ind i. Tænk, hvis vi, i al den sorg og al den lykke som livet indebærer, bare fik lov til at være.

Denne film handler om venskab, om kvindekroppen og om relationer mellem mennesker. Den handler om smerten, om glæden som kroppen lader os opleve og om den frihed, som den giver os – hver dag. Og så handler den om de ting og tøj, vi har med os. Det som vi måske tror kan forandre måden vi ser ud på, for senere at hjælpe os med at ændre måden, vi ser os selv på.

Tænk, hvis alt det, som engang var så vigtigt, ikke længere spiller nogen rolle. Tænk, hvis vi gav slip på alle forestillinger om, hvordan kvindekroppen skal se ud og gebærde sig. Hvad er der så tilbage, udover de dele af os, som faktisk betyder noget? Der er stadig et stykke vej tilbage, inden alle ”tænk, hvis...” er væk. Så. Vil du være med?Se hele kampagnen her


Made by women

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Linnea Henriksson

I forbindelse med kampagnen har Linnea Henriksson fortolket og omskrevet vores sang ”Walk with me”. Med glæde og samhørighed svømmer denne svenske version af sangen over af positivitet og en uovervindelig tro på fremtiden.Læs interviewet her

Roshi Hoss

Hovedrollen i ”About a sofa” spilles af Roshi Hoss – influencer, skuespiller, kunstner og iværksætter. Med vores Made by Women-kampagner vil vi fremhæve kvinders arbejde og hjælpe med at skabe plads og rum til kvinder i det offentlige rum. Inden kampagnen benyttede vi lejligheden til at interviewe Roshi – læs hele interviewet her!

Karin Kajjan Andersson

Hovedrollen i ”About a skirt” spilles af forfatter, foredragsholder og kropsaktivist Karin Kajjan Andersson. Hun bidrager til samfundsdebatten med bl.a. sin bog ”Livsviktigt: en handbok i kroppspositivt föräldraskap”, sin Instagram-profil og debatartikler. Vi vil her fremhæve hendes arbejde for en mere inkluderende og ligeværdig verden.Læs interviewet her

Tjeklisten


Som modevirksomhed er det vigtigt for os at formidle et billede af kvinder og kvindelighed som afspejler virkeligheden – som er mangfoldigt og inkluderende. Derfor har vi lavet en tjekliste med punkter, vi hele tiden stræber efter at opfylde. En påmindelse til os og en måde for jer at få indblik i, hvordan vi arbejder for at fremme et sundt og positivt billede af, hvad kvindelighed er.

1. Vi vil altid værne om og tage ansvar for kvinden og kvindekroppen.

2. Vi bruger modeller, der viser forskelle i krop, hudfarve og udseende – vi står for inklusion og ligestilling.

3. Vi retoucherer eller justerer aldrig kroppe, men viser dem præcis som de er.

4. Vi tager stilling til ligestilling og kvinders rettigheder.

5. Fra og med 2021 vil vi uddanne vores personale internt i ligestillingsspørgsmål og inklusion.

Women of Ellos


Vi interviewede Ellos Creative Director Anna Westlund og designcheferne for Ellos Home og Ellos Fashion. Se deres film, og få mere at vide om vores tjeklister og arbejdet rundt omkring!


Se interviewene