#Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Noget personligt og unikt, som i sin uretoucherede form rammer det, der er smukt. Vi har skabt en platform til at fremhæve nogle af disse historier, ægte og ærlige, fordi det er i dem, vi kan finde noget at spejle os i. Det er gennem genkendelse, at vi lærer – om os selv og hinanden. Vi lader forskellige kvinders stemme blive hørt – for alle kvinder.

Vi inviterede to kvinder til en snak om mode, boligindretning, kvindekroppen og bæredygtighed. Hjemme hos de respektive kvinder fik vi et indblik i deres tanker, stil og ambitioner. Se Marie Olsson Nylander og Kristin Lagerqvist interviewe sig selv. Hør dem fortælle om, hvordan de ser på deres erhverv, og hvad de tænker om forbrug, kroppen og alle livets drejninger.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Women - Marie Olsson Nylander

Hvem er Marie? Hvordan ser hendes selvbillede ud, og hvilken indretningsstil har hun egentlig? Hør tv-profilen Marie Olsson Nylander interviewe sig selv om alt fra krop og tøj til boligindretning og bæredygtighed – følg linket nedenfor!

Mit selvbillede? Vi er bare os. Du og jeg, vi kan ikke være nogen andre. Du må trækkes med mig og jeg med dig. Men det fungerer da meget godt?

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Women - Kristin Lagerqvist

Hvordan har Kristins selvbillede ændret sig gennem årene? Hvordan hænger bæredygtighed sammen med hendes branche og arbejde? Hør bloggeren Kristin Lagerqvist interviewe sig selv – følg linket nedenfor!

Vores stil? Nogle gange er vi kedelige. Nogle gange er vi som en sol. Det er ligesom humøret, der kommer til at styre. Eller hvad?
Made by women

MADE BY WOMEN

Made by Women er kampagner skabt af kvinder til kvinder. Det er alle vores kampagner, men de historier, vi fortæller gennem Made by Women, er hentet fra forskellige kvinders liv og hverdag. Hvilke udfordringer støder hendes krop på? Hvilke fordomme tackler hun, hvilke normer udfordrer hun? Med dette initiativ vil vi ændre modebranchens måde at portrættere kvinders kroppe på. Med #equallywomen vil vi vise, at der er lige så mange måder at være kvinde på, som der findes kvinder.

I 2020 publicerede vi to forskellige tjeklister. Den ene handlede om, hvordan vi hos Ellos arbejder for at opnå et mere bæredygtigt sortiment. Den anden handlede om, hvad vi gør for at bidrage til en mere inkluderende platform, samt hvordan vi portrætterer kvinder og kvindespørgsmål. Målet var at have tjekket alt af i 2025, men bare to år senere er vi kommet længere med vores arbejde, end vi havde troet var muligt. Der er stadig meget at gøre, men her er det, vi indtil videre er kommet i mål med.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos