We are not looking for the typical model.

Modelbranchen er smal og på mange måder ekskluderende. Det vil vi gerne ændre på.


We are looking for everyday beauty.

Vi finder ikke kun vores modeller hos bureauerne – vi finder modeller i hverdagen, hvor det almindelige og ægte bor..


We are looking for you.

Lad os finde dig, med deller og strækmærker, rynker og smilehuller. Vi ved, at du findes derude. Søg om at komme til vores modelcasting Faces of Ellos i dag.

Søg om at komme til vores modelcasting ved at udfylde formularen via linket nedenfor. Blandt ansøgerne udvælger vi et antal kandidater, som går videre til casting.


Ansök här

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Vores seneste casting fandt sted i Stockholm og Gøteborg. Af dem, der søgte til Faces of Ellos, inviterede vi sammen med bureauet Modellink over 50 kvinder til to hele dage. Vi bød på mad, drikkevarer og snacks – til gengæld fik vi så meget mere tilbage. Vi har selvfølgelig dokumenteret dagene, se billederne her!

Made by Women | #equallywomen | #equallyworthy | #equallybeautiful | #equallyellos

Join our team of models

Vi ved endnu ikke, hvornår næste castingdag kommer. Det eneste, vi ved, er, at vi konstant leder efter nye talenter, nye udseender, der mangler i vores portefølje. Modelbranchen er smal og på mange måder ekskluderende. Det vil vi gerne ændre på. Derfor leder vi ikke bare efter modeller hos bureauerne – vi leder efter vores modeller i hverdagen, hvor det almindelige og virkelige er. Lad os finde dig, for vi ved, at du findes derude. Ansøg til Faces of Ellos i dag.

In collaboration with Modellink


Faces of Ellos sker i samarbejde med bureauet Modellink. De er med og hjælper os med hele castingprocessen. De personer, vi vælger at gå videre med, signes af Modellink, og derfra booker vi så modeller til kampagne- og produktfotograferinger.
Instructions

Step one
Udfyld ansøgningsformularen.


Step two
Vedhæft uretoucherede billeder af dig selv uden makeup af hele kroppen, nærbilleder samt profil.

Step three
Fingers crossed… Hvis vi vælger at gå videre med dig, får du en mail med yderligere instruktioner.

Faces of Ellos – Casted Crew


Kvinderne på billederne er nogle af dem, som vi hidtil har castet gennem Faces of Ellos. Nogle har været med i vores kampagner i løbet af 2021, andre er blevet fotograferet til produktbilleder. Du kan f.eks. møde Amit Tewolde, som holder orlov fra arbejdet som hoteldirektør, og som i efteråret spillede over for Roshi Hoss i en af vores store kampagnefilm. Find inspiration, og søg ind hos Faces of Ellos – måske er det netop dig, vi leder efter.


Checklist

Som modevirksomhed er det vigtigt for os at formidle et billede af kvinder og kvindelighed som afspejler virkeligheden – som er mangfoldigt og inkluderende. Derfor har vi lavet en tjekliste med punkter, vi hele tiden stræber efter at opfylde. En påmindelse til os og en måde for jer at få indblik i, hvordan vi arbejder for at fremme et sundt og positivt billede af, hvad kvindelighed er.

The female body
Vi vil altid værne om og tage ansvar for kvinden og kvindekroppen.

Inclusiveness
Vi bruger modeller, der viser forskelle i krop, hudfarve og udseende – vi står for inklusion og ligestilling.

Authentic
Vi retoucherer eller justerer aldrig kroppe, men viser dem præcis som de er.

Women’s rights
Vi tager stilling til ligestilling og kvinders rettigheder.

Awareness
Fra og med 2021 vil vi uddanne vores personale internt i ligestillingsspørgsmål og inklusion.

Søg om at komme til vores modelcasting ved at udfylde formularen via linket nedenfor. Blandt ansøgerne udvælger vi et antal kandidater, som går videre til casting.


Ansök här