Startsids     The story     For every woman     Faces of Ellos


MADE BY WOMEN - THE STORY


Af kvinder, for kvinder

Made by Women er præcis, hvad navnet antyder - kampagner laver af kvinder til kvinder. Det er vores måde at fremhæve alle de fantastiske kvinder derude og lade dem få plads i rampelyset. Vi ønsker, at de skal fortælle deres historier - autentiske fortællinger, hvor forskellige stemmer bliver hørt. Kendte som ukendte, unge og gamle, store og små. Kvinder, der repræsenterer forskellige virkeligheder, men med en fællesnævner - det kvindelige perspektiv.

I stedet for at fokusere på de dele af min krop, som jeg vil ændre, ser jeg i stedet helheden.

Trine Kjær

Vi ønsker at arbejde så meget som muligt med kvinder, fordi vi tror på, at kvinder ved, hvad andre kvinder vil have. Hvad der er relevant for dem. Det er på tide, at vi kvinder kommer frem med vores egen fortælling uden at mænd overtager og fortæller os, hvad vi føler, bør føle eller skal føle. Med vores egne ord og på vores egne vilkår.

Hver fortælling er unik, præcis som hver kvinde, men vi stræber efter genkendelighed. Vi stræber efter at inkludere, inspirere og tillade. Vi vil efterlade vores kunder med en følelse af velvære og ikke utilstrækkelighed. Gå ud i verden og vær den du er - helt fantastisk på din egen måde. Og hvis vi må være en del af din fortælling, vil vi være ydmygt taknemmelige.

Kvindekroppen.
Så stærk og livskraftig, samtidigt så utroligt omdiskuteret.

Det vores kroppe kan, forsvinder i de normer, som ligger uden for vores kontrol, men som er skabelonen for, hvordan vi skal leve.

Vi står foran spejlet og studerer nøje alle detaljer. Vi spekulerer på, om vi er gode nok.

Vi må ikke være for tynde. Men heller ikke for tykke, for lige, for korte eller for lange.

Vi bør ikke have kurver det ene sted, men opmuntres til at have dem andre steder. Hvis bare vi havde en anden farve eller en anden form, så ville vi passe ind i skabelonen.

Men vi er her. Vi bærer på historier i vores latter, bærer meget vægt på vores skuldre. Vi rejser os og retter ryggen efter at generationer af kvinder har kæmpet for vores ret til at gøre det.

Nu hylder vi i stedet kvindekroppen. Fordi den bærer os gennem livet. Fordi den kan skabe liv, og fordi den er god nok præcis som den er.

#equallywomen, #equallybeautiful, #equallyworhty, #EquallyEllos.#equallywomen – til alle kroppe, til alle kvinder