Made by women

Made by Women er præcis det, navnet antyder - kampagner lavet af kvinder til kvinder. Vi ønsker at fremhæve alle de fantastiske kvinder derude og lade dem fortælle deres historie - autentiske fortællinger hvor forskellige stemmer bliver hørt. Her kan I få del i Trine Kjærs fortælling. Trine er stylist, creative consultant og grundlægger af den veganske skønhedslinje Trines Wardrobe Care. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinders skyld.Jeg har en ro og sikkerhed i mig selv, jeg er stolt af det, min krop og jeg har formået sammen.

Ti år. Så længe havde Trine sin modeblog Trines Wardrobe, før hun besluttede at lukke den. Måske for evigt. Måske ikke. Hendes holdning til udseende og krop udviklede sig i løbet af de ti år. For hvert år hvilede hun mere og mere i sig selv. Hendes indre person begyndte at vise sig mere i hendes ydre. For Trine ændrede sig meget, da hun fødte sit første barn. Når kroppen har båret og født et, snart to børn, revurderer man den. Den bliver til et redskab, til så meget mere end bare en krop, som ser flot ud i tøj og bliver vurderet på lange ben eller en smal talje. Datterens 36 timer lange fødsel sluttede med kejsersnit. Det lange ar bærer hun med stolthed, som et minde fra datterens fødsel og ikke som en skavank, der skal skjules. Det er en del af hendes krops historie. En påmindelse om kvindekroppens uendelige styrke og respekten for, hvad den kan.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

I stedet for at fokusere på de dele af min krop, som jeg vil ændre, ser jeg i stedet helheden.

#equallywomen – til alle kroppe, til alle kvinder

Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Et livsskæbne og visdom som andre, der genkender sig selv i hendes stemme, kan relatere til. Genkendelse er vores stærkeste måde at relatere til hinanden på. Genkendelse er inkluderende. Derfor lader vi nu rampelyset falde på forskellige kvinder med forskellige stemmer og forskellige livsskæbner. Vi lader en kvindes stemme blive hørt - for alle kvinder. Klik her og læs mere om de kvinder, vi har valgt at fremhæve denne gang."Gå med mig"

Lyt til Molly Sandéns fortolkning af
Ellos' sang "Walk with me"