Made by women

Made by Women er en platform skabt af kvinder, til kvinder. Vi vil fremhæve autentiske, ærlige fortællinger og give plads til kvinders stemmer. Her kan I få del i Anni Hautalas fortælling. Anni er programleder. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinder.

Jeg vil gerne se en bredere og mere ansvarlig repræsentation af kvinder i modebranchen. Det ville hjælpe mange.

Modebranchen spiller en vigtig rolle i skabelsen af normer og skønhedsidealer. Det er sjældent, at man viser gravide kvinder, og når man gør, er de ikke ret langt henne i graviditeten. De har små, bulende maver og alt, hvad der hedder hævede ben og strækmærker, ligger flere uger ude i fremtiden. I Annis anden graviditet kender hun sin krop, men under den første graviditet vidste hun ikke, hvad der var normalt, og hvad der ikke var. Den graviditet, der blev vist, den der blev præsenteret i modemagasiner og kampagner, var ikke en, hun kunne genkende sig selv i. Hun kan stadig føle sig ubehageligt til mode og tænke, at hun ikke ser ud som hun burde. Er maven for stor? Ser alles hud sådan ud, når den bliver strukket ud? Det kræver tålmodighed og viljestyrke at vende negative tanker til noget positivt, såsom taknemmelighed. En bredere, mere ansvarlig repræsentation af kvinder i modebranchen vil bidrage til en sundere tilgang til kvindekroppen. ”Viden om, at der er flere, der ligner mig. Jeg tror, at det ville hjælpe kvinder til at føle sig i harmoni med deres krop.”Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Jakke Karin 479 DKK

Hvor er alle de højgravide maver? Hvorfor ser man aldrig, hvad det virkelig indebærer at skabe liv med sin egen krop? Et helt nyt menneske vokser derinde. Selvfølgelig gør det ondt. Alt som er smukt gør ondt.

Made by women

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Noget personligt og unikt, som i sin uretoucherede form rammer det, der er smukt. Vi har skabt en platform til at fremhæve nogle af disse historier, ægte og ærlige, fordi det er i dem, vi kan finde noget at spejle os i. Det er gennem genkendelse, at vi lærer - om os selv og hinanden. Vi lader forskellige kvinders stemme blive hørt - for alle kvinder.