Overtræksbukser fra WearColour

Slim Pant fra Wearcolour er et par vatterede bukser, der har alle de funktioner, der er brug for på skibakkerne eller til andre typer vinteraktiviteter. Yderstof med PineTech-membran gør bukserne vind- og vandtætte med god åndbarhed. Vandsøjletryk 10.000 mm og åndbarhed 10.000 g/m2/24t. Tapede sømme og robuste lynlåse fra YKK. Polyesterfyld med dun-touch.
Linning med stropper og blød, børstet jersey på indersiden. Lukning med velcro og en trykknap. Linningen er regulerbar med velcrotampe i siderne. Gylp med lynlås. To lommer foran med lynlås og to baglommer med lommeklap som kan lukkes med velcro. Snefang i benkanten og reflekslogo på den ene baglomme.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Skånevask 30°

Varenummer: 1562487-01-120

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse