Bæredygtighed


Checking-off-and-reinventing

I 2020 publicerede vi to forskellige tjeklister. Den ene handlede om social bæredygtighed og den anden om økologisk bæredygtighed. Bare et år senere er vi kommet længere med vores arbejde, end vi havde troet var muligt. Der er stadig meget at gøre, men her er det, vi indtil videre er kommet i mål med.
Women of Ellos


Haastattelimme Ellos Creative Director Anna Westlundia sekä Ellos Homen ja Ellos Fashionin designchefejä. Katso videot ja saa lisätietoja tarkistuslistoistamme sekä niihin liittyvästä työstä!Se interviewene

På bare få år, fra vi lavede tjeklisten, er vi kommet langt med mange af punkterne. Hele virksomheden har på kort tid gennemført en omstilling, og nu er bæredygtighed et essentielt emne internt. Det er noget, som jeg er stolt over.

Karin Verdoes

Man ønsker jo at der var en knap, man kunne trykke på. At det ville være så enkelt og gå så hurtigt at gennemføre alle de forandringer, man gerne vil. Det er et stort maskineri, og et stort arbejde, der kræver at hele branchen går sammen om det. Og det er faktiskt præcis det man er i gang med, hvilket er fantastisk.

Jennifer Åhman

Vores arbejde for social bæredygtighed handler om kvinder. Tjeklisten, som vi har udfærdiget, er et løfte til vores kunder og til os selv – vi vil altid formidle et realistisk billede af kvindekroppen. Længe har vores branche formet og ændret kvinders kroppe til noget, der faktisk ikke eksisterer, og vi tror, at det har medvirket til at skabe de uopnåelige normer der findes. Vi vil gøre præcis det modsatte for at være med til at ændre på normerne og skabe et mere realistisk kropsbillede.

Anna Westlund


The next generation


Tiden forsvinder ikke. Den efterlader spor i alt det vi er og alt det vi gør. Ny tanker og nye idéer vokser frem ud af de ting, der er gået i arv, ting som er fulgt med ind i næste generation for at blive præget og få nyt liv. Ny viden om og ny indsigt i os selv og vores omverden. Vi vil passe på alt det, som vi har arvet og alt det, som kommer til at gå i arv. Så vi indbød forskellige generationer til en samtale om det der har været, det der er, og det der kommer.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos