LEGO Wear Flyverdragt lwJipe 707

1 199 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Dark navy

Flyverdragter fra LEGO Wear

Flyverdragt lwJipe 707 fra LEGO Wear er en varmt vatteret flyverdragt, som er vindtæt og vandafvisende med åndbarhed. Vandsøjletryk 15.000 mm og åndbarhed 7.000 g/m2/24h. Slidstærkt yderstof.
Aftagelig hætte med aftagelig kant af kunstpels. Høj krave med børstet jersey på indersiden og YKK-lynlås med hagebeskytter. Overfald under lynlåsen. Regulerbar linning med indvendig elastik. To fleeceforede lommer med lynlås. Elastik i ærmekant med inderside i fleece. Elastik i benkanten. Justerbare og aftagelige fodstropper i silikone. Refleksstriber rundt om benkanten og refleksdetalje bagpå.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyether
  • Betræk: 100% Polyamid

Varenummer: 1594586-02-116

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse