Didriksons Parkacoat Ronne Kids Parka 2

DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Parkacoat Ronne Kids Parka 2

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Raspberry red

Jakker fra Didriksons

Parkacoat Ronne Kids Parka 2 fra Didriksons er vind- og vandtæt med varmende vattering. Alle sømme er tapede for at holde vand ude. Vandsøjletryk 10.000 mm. God åndbarhed, 8000 g/m2/24h. Varmt plysfor i hætten, på indersiden af kraven og foroven på ryggen. Vævet, quiltet for i resten af jakken.
Aftagelig, justerbar hætte. Lukkes med lynlås, som har hagebeskytter og beskyttende overfald med velcro- og trykknaplukning. Indsat elastik i taljen. Justerbar vidde i ærmekant med velcroremme. Skjulte, ribstrikkede kanter i jersey i ærmekant med hul til tommelfingeren. To lommer foran med lommeklap og skjult trykknap. Slids forneden bagpå. Refleksdetaljer.
PFC-fri, vandafvisende overfladebehandling.
Produktet er konstrueret så størrelsen kan øges ved behov, såkaldt Extend Size. Der er sømme på indersiden, som kan sprættes op. Når man gør det bliver produktet en størrelse større. Med den funktion kan produktet vokse med dit barn.
Alle Didriksons produkter mærket med STORMsystem er specielt udviklet til hårdt vejr for at beskytte dig og holde dig varm og tør under alle vejrforhold.

  • Funktion: Varmt foret, Vandtæt
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyester

Varenummer: 1553085-01-80

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse