Made by women

Made by Women er en platform skabt af kvinder, til kvinder. Vi vil fremhæve autentiske, ærlige fortællinger og give plads til kvinders stemmer. Her kan I få del i Loreens fortælling. Loreen er sanger, sangskriver og kunstner. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinder.

Vi får ofte at vide, at vi ikke er gode nok, at vi er utilstrækkelige. Bare fordi man siger det om os, betyder det ikke, at det er sandt. Vi skal begynde at leve vores egen sandhed.

Kan vi kontrollere, hvordan vi ser på os selv? Hvad ser vi, når vi stirrer ind i spejlet tidligt om morgenen? Loreen hørte skolesundhedsplejersken bede en anden elev om at prøve netop det. ”Næste gang du kigger i spejlet,” sagde skoleplejeplejersken, “så sig til dig selv, at du er smuk. Og så gør du det igen og igen, indtil du tror på det.” Måske bestemmer de ord, vi hører, hvordan vi opfatter os selv. For efter den dag gik Loreen hjem, stod foran spejlet og sagde for første gang til sig selv, at hun var smuk. Hun fortalte det til sig selv, og med tiden stolede hun på det, spejlbillede sagde. Til sidst elskede hun det, hun så. Vi kan skabe vores egen sandhed, og vi kan leve den fuldt ud. At leve sin egen sandhed, er nøglen til alt.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Sig, hvem du er. Sig det til dig selv, sig det til alle andre. Til sidst vil vi tro dig.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Noget personligt og unikt, som i sin uretoucherede form rammer det, der er smukt. Vi har skabt en platform til at fremhæve nogle af disse historier, ægte og ærlige, fordi det er i dem, vi kan finde noget at spejle os i. Det er gennem genkendelse, at vi lærer - om os selv og hinanden. Vi lader forskellige kvinders stemme blive hørt - for alle kvinder.