Made by women

Made by Women er præcis det, navnet antyder - kampagner lavet af kvinder til kvinder. Vi ønsker at fremhæve alle de fantastiske kvinder derude og lade dem fortælle deres historie - autentiske fortællinger hvor forskellige stemmer bliver hørt. Her kan I få del i Anniken Jørgensens fortælling. Anniken er blogger, forfatter og grundlægger af tøjmærket Knust Porcelen. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinder.Det var aldrig min krop, der var noget galt med, det var mine tanker om min krop, der var noget galt med.

I en alder af 18 år kiggede norske Anniken sig i spejlet og spekulerede på, hvem det var, der kiggede tilbage på hende. Kunstige øjenvipper, kunstige negle og hårextentions sad som et panserværn, i stedet for den hun egentlig var inderst inde. Så hun lod panseret falde - alle de ydre attributter, hun længe havde troet var en del af den, hun var. Frem trådte det menneske, som hun altid havde været indeni, men som blev skjult bag en facade. Mennesket der gemte sig bag de kunstige øjenvipper, kunstige negle og hårextensions. Anniken er en ung kvinde, der kæmper for lighed, lige vilkår og retfærdighed i alle livets stadier. En rollemodel med en historie, der kan overføres til mange unge kvinder, der bærer åget af samfundets forventninger og ofte forveksler dem med deres egne forventninger til, hvad de vil og hvem de er. Anniken viser, at det er muligt at finde sig selv og bruge sin historie til at skabe en fremtid.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Top Jade 129 DKK
Made by women

Efter den dag begyndte jeg at acceptere mit udseende, og det ændrede mig fuldstændig.

Jeans Lucy Vintage Boot 349 DKK

#equallywomen – til alle kroppe, til alle kvinder

Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Et livsskæbne og visdom som andre, der genkender sig selv i hendes stemme, kan relatere til. Genkendelse er vores stærkeste måde at relatere til hinanden på. Genkendelse er inkluderende. Derfor lader vi nu rampelyset falde på forskellige kvinder med forskellige stemmer og forskellige livsskæbner. Vi lader en kvindes stemme blive hørt - for alle kvinder. Klik her og læs mere om de kvinder, vi har valgt at fremhæve denne gang.