Made by women

Made by Women er en platform skabt af kvinder, til kvinder. Vi vil fremhæve autentiske, ærlige fortællinger og give plads til kvinders stemmer. Her kan I få del i Veronica Odetundes fortælling. Veronica er model, digter og aktivist. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinder.

Alt hvad du har lært om din krop, kan du lære om. Du sætter standarden for, hvad der er godt for dig.

Kan man lære at elske sig selv og sin krop? For Veronica var det nøglen til at lære sig selv at kende. At udforske alle vinkler og kroge, danse nøgen foran spejlet. Strække, spænde og slappe af. At tid sammen med sig selv, at give sig selv plads til bare at være. Alt det andre sagde, det alle andre fortalte spillede pludselig ikke længere nogen rolle. Det der betød noget var Veronicas sandhed, og der, i den, begyndte hun at elske sig selv.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

At lære min krop at kende, at udforske den og lade den opføre sig som den vil. Det har været afgørende i min rejse mod at elske mig selv.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Noget personligt og unikt, som i sin uretoucherede form rammer det, der er smukt. Vi har skabt en platform til at fremhæve nogle af disse historier, ægte og ærlige, fordi det er i dem, vi kan finde noget at spejle os i. Det er gennem genkendelse, at vi lærer - om os selv og hinanden. Vi lader forskellige kvinders stemme blive hørt - for alle kvinder.