Made by Women

Made by women

Made by Women er en platform skabt af kvinder, til kvinder. Vi vil fremhæve autentiske, ærlige fortællinger og give plads til kvinders stemmer. Her kan I få del i Chanelle Coleman Törnqvists fortælling. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinder.

Folk tager sig den frihed at tale om min krop. Det er måske ikke så mærkeligt, i betragtning af at vi konstant lærer at objektivisere kroppe som min.

Vi har før hørt, at kvindekroppen er objektiviseret. Hvordan kommer det til udtryk? Hvad betyder det i praksis, at kroppen fraskrives individet og tilfalder betragteren? For Chanelle betyder det spørgsmål. Lige siden barndommen har hun måttet besvare dem, som om hendes krop var en gåde, folk bare skulle knække. "Hvordan kan du være så tynd?". "Du spiser vel ordentligt?" At høre den slags kommentarer hele tiden fik hende til at betvivle sin egen sundhed. Selvom hun ikke lagde særlig meget vægt på, hvad folk sagde dengang, mærker Chanelle, at hun først som voksen forenede sig med sin krop, at hun blev mere selvsikker.