Jakker fra Reima

Vinterjakke Naapuri fra Reima i klassisk, lidt lang parkamodel, som er vand- og vindtæt med åndbarhed og varmt vatteret. Vandsøjletryk mindst 12.000 mm og åndbarhed mindst 7.000 g/m2/24 h. Alle sømme er tapede og vandtætte.
Aftagelig, justerbar hætte med fleecefor, aftagelig kant af kunstpels og velcrolukning foran. Høj krave med fleecefor på indersiden. Lynlås med hagebeskytter og beskyttende overfald med velcrolukning. Indsat løbegang med stop i taljen. To store lommer forneden med lommeklap, som lukkes med velcro. Én brystlomme. Inderlomme med lynlås fra størrelse 116 og opefter. Indsat elastik og justerbar velcro i ærmekant med blød fleece på indersiden. Afrundet kant forneden, som er lidt længere bagpå, med slids i kanten forneden. Refleksdetaljer både foran og bagpå. Kan tørretumbles.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1520304-03-104

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse