Lindberg Vinterjakke Colden Jacket

It’s a Cyber Monday deal!
Lige nu får du 25% rabat* på denne vare.
Rabatten fratrækkes i kassen.

Happy Shopping!

949 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Black

Jakker fra Lindberg

Vinterjakke Colden Jacket fra Lindberg er en varmt vatteret, vandtæt jakke som er foret i blød fleece med glat, vævet for i ærmerne. Smidigt yderstof med let stretch. Vandsøjletryk 15000 mm og åndbarhed 6000 g/m2/24 h. Alle sømme er tapede.
Aftagelig, foret og justerbar hætte med aftagelig kant af kunstpels. Høj krave med børstet, blød tekstil på indersiden. Lynlås med hagebeskytter og et beskyttende overfald over lynlåsen med velcrolukning. Regulerbar vidde i ærmekant og løbegang med stop i kanten forneden. Fire lommer foran med lynlås samt en inderlomme i mesh. Aftageligt snefang i taljen. Refleksdetaljer hele vejen rundt.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 95% Polyester, 5% Elastan
  • Vask: Skånevask 40°

Varenummer: 1559470-01-110

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse