Champion Stangstøvsuger Solid 2-in-1

999 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Støvsugere fra Champion

Som supplement til vores sortiment af støvsugere præsenterer vi stolt Champion CHSD410 Solid 2-in-1! Denne fleksible og veldesignede stangstøvsuger har en stærk sugekraft og et kraftigt batteri, og den smarte 2-i-1-funktion gør den til et uundværligt supplement i enhver husholdning.

CHSD410 er udstyret 2 forskellige støvsugertyper 2 medfølgende mundstykker. Brug hovedenheden dagligt - perfekt til at støvsuge grus i entreen eller krummer under køkkenbordet. For at gøre det endnu nemmere, kan du tage den håndholdte enhed af til de mindre overflader. Mundstykket med børste er særligt velegnet til tekstiler, f.eks. sofaer. Det smalle mundstykke gør, at du let kan komme ind hvor der er meget lidt plads.

CHDS410 har et kraftigt batteri på 18,5V, hvilket betyder at du kan støvsuge ved fuld effekt i ca. 25 min eller på den lavere effekt i ca. 40 min. Hvilken effekt du vælger, via skyderen på stangen, afhænger af hvor hård overfladen du skal rengøre er. Når du er færdig med din rengøring, skal du blot sætte Champion Solid 2-in-1 tilbage i ladestationen, så den altid er fuldt opladet og klar til brug, når du har brug for det.

Champion Solid 2-in-1 er udstyret med et ekstra bevægeligt mundstykke for at sikre den ultimative fleksibilitet. Mundstykket kan roteres helt, hvilket betyder at du nemt kan komme til de steder, der er lidt mere krævende, for eksempel hjørner og under sofaen. Den lette vægt gør støvsugeren nem at bruge og opbevare.

Specifikationer:
- 2-in-1 (hovedenhed samt håndholdt enhed)
- 2 mundstykker (mellemrumsmundstykke samt støvbørste)
- Passer til alle gulve
- Ladestation
- Indikator for ladestatus
- Sammenklappeligt håndtag
- Opladningstid: ca. 4-5 timer
- Enkel tømning af støvbeholder
- Vaskbart HEPA-filter
- 2 effekttrin
- Motor: 100 W
- Lydniveau: 72 db
- Maksimal sugeeffekt: >5 Kpa
- Luftflow: 0,6 m³/min
- Funktionstid: ca. 25 min (fuld effekt) og ca. 40 min (lav effekt)
- Batteri: 18,5 V / 2200 mAh
- Støvbeholder kapacitet: 0,5 L
- Vægt: 2,2 kg

Varenummer: 1553646

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere