Det er svært at sætte ord på sin stil. Det skal være levende på en måde, og nogle gange kan ord… Fange det. Det skal have frihed. Men hvis jeg skulle forsøge at fange den et øjeblik, så ville jeg kalde min stil fransk og landlig med indslag af moderne arkitektur. Meget træ, og gerne nogle kontrastfarver. Lige vinkler og former, som bliver brudt af noget rundt og blødt. Hvor natur møder… arkitektur. Det er hjemme for mig.

Hvor natur møder… arkitektur. Det er hjemme for mig.

Jeg har altid følt mig hjemme i min stil, hvilket er positivt for min karriere som fotograf. Nu hvor jeg har etableret mig, og man ansætter mig som fotograf, så ved man hvad man får – men før måtte jeg meget mere gøre det, andre ville have. Det er nemmere nu for alle parter tror jeg. Jeg ved, hvad jeg vil, og folk har endelig forstået det.

Billedet af mig og min Lova er nok den detalje i vores hjem, som betyder mest for mig. Det blev sendt fra Rusland og hang fast i tolden, så jeg ventede på det et helt år. Men det var det værd.

What makes a bedroom?

Jeg ville ønske, at jeg havde et godt svar. Stemningen i rummet skal være varm, også selvom temperaturen gerne må være sprød og kølig. Meget stof, hørgardiner som går helt ned til gulvet. Levende lys. Planter. Vinduer med sprosser, gerne døre der leder direkte ud i haven. Kalkfarve på væggene, detaljer af træ og så en blød seng med mange puder. Det får mig til at sove godt.

What colours will you decorate spring with?

Gråt, brunt og kalkfarvet. Grønt. Gerne jordnære toner, med noget der overrasker. F.eks. gult. Jeg har en farvestrålende personlighed, men har det egentlig bedst, når jeg omgiver mig med naturlige farver.

Det bliver så skønt, når vi er færdige med renoveringen og vi bare kan… bo.

The latest dream you had?

Vi er midt i en renovering af vores hus, så forleden drømte jeg, at jeg kom hjem til en dagligstue, hvor alle paneler på ydervæggene var fjernet. Håndværkerne havde åbnet det hele for at kunne sætte nye vinduer i. Hvad betyder det mon? Sikkert at jeg er stresset. Eller at jeg gerne vil have kontrol over tingene. Det bliver så skønt, når alt er færdigt og vi bare kan… bo.

Shop style

  • Ellos Home Sengegavl Land 180 cm

    2 399 DKK 2 999 DKK
  • Ellos Home Sengesæt Candice i vasket hør - 2 eller 3 dele

    699 DKK 999 DKK

    +11 farver

  • Ellos Home Skærmvæg/rumdeler Tropic

    1 999 DKK 2 499 DKK
  • Himla Plaid Hannelin af vasket hør 130x170 cm

    1 274 DKK 1 592 DKK

    +2 farver

An equality issue close to heart?

Moderskabet. Det er nok det, der står mit hjerte nærmest, selvom det er svært kun at vælge én ting. At normalisere ting som amning og det der sker med kvindekroppen under og efter en graviditet. Som nybagt mor er man så sårbar. Moderskabet skal falde én naturligt. Som om vi ved nøjagtigt hvad vi har at gøre med, når vi forbavsede kigger ind i øjnene på en person, som indtil for nyligt ikke fandtes.

Moderskabet skal falde én naturligt. Som om vi ved nøjagtigt hvad vi har at gøre med, når vi forbavsede kigger ind i øjnene på en person, som indtil for nyligt ikke fandtes.

”Det kommer naturligt”, siger de. Men når man så er landet i det og begynder at lytte til kroppens instinkter, så er det også forkert. Man skal amme sin baby, men ikke for længe, og helst ikke offentligt. Så jeg slås for alle mødres ret til at lytte til deres egen natur, og hvad der føles rigtigt for dem. Det er min hjertesag.

What did you want to be, growing up?

Carola. Min store drøm var at blive Carola. Så jeg gik på musiklinje på gymnasiet. Men der var jeg tvunget til at afprøve en masse forskellige musikgenrer, og så fandt jeg ud af, at det alligevel ikke var mig. ”Du havde allerede din egen stil?”. Ja præcis! Så er vi tilbage ved det igen, ja. Jeg vidste, hvad jeg ville. Og da det ikke blev det, så begyndte jeg at fotografere i stedet. Så nu er jeg her. Og det er da blevet ret godt, hvis du spørger mig.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

The Stories

Hvert soveværelse bærer sine egne fortællinger. Vi lader tre kvinder dele deres. Læs fortællingerne og find inspiration til din egen, personlige soveværelsestil!