Staycation Pudebetræk Devine i vasket hør, 65x65 cm

349 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

Pudebetræk Devine i vasket hør, 65x65 cm 65X65 Pudebetræk Devine i vasket hør, 65x65 cm

levering 2-4 hverdage – Farve: Sortblå

Pudebetræk fra Staycation

Pudebetræk af hør i kraftig, vasket kvalitet. 3 cm vinge rundt om. Pudebetrækket leveres i en stofpose i samme kvalitet. Posen kan genbruges. Str. 65x65 cm.
Hør er et klassisk, smukt materiale, som både er dejligt at sove i og pænt at se på. Hør har også de gode egenskaber at det både absorberer fugt og transporterer kropsvarme væk. Det gør at det altid føles køligt og blødt.
Pudebetrækket er en del af vores kollektion Staycation by Ellos Home, som lader dig skabe en afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I kollektionen finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

European Flax-certificeret hør, det vil sige at produktet består af hør i høj kvalitet dyrket med omtanke for miljøet og med sporbarhed i hele produktionsprocessen fra plante til fibre. Når du får din vare hjem, får du også information om hørrens oprindelse, hvor det er dyrket og avlerens navn.

Oeko-Tex certificeret 12.HIN.13300 produkt. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

  • Betræk: 100% Hør
  • Vask: Maskinvask 60°

Varenummer: 1570296-04-203

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere