Hovedtelefoner & headset fra Sony

Lyd i høj kvalitet i højlydte omgivelser. Sony trådløse around-ear hovedtelefoner WH-100XM3 er udstyret med tætsiddende puder og aktiv støjreducering som sørger for at alt lyd fra omgivelserne forsvinder. Smart Listening justerer automatisk lyden i forhold til, hvad du lytter til samt den omgivende lyd. Sony Headphones Connect giver mulighed for at justere lydniveauerne.

Aktiv støjreducering
Hovedtelefonernes tætsiddende puder slutter tæt om ørerne, og dobbelte mikrofoner på begge sider sørger for at den omgivende lyd forsvinder. Du kan vælge mellem forskellige tilstande.

Kompatibel med stemmestyring
Få hjælp af den digitale taleassistent, og anvend Sony WH-1000XM3 til at kommunikere med Google Assistant, Siri eller Alexa. Få de seneste nyheder eller meddelelser læst op.

Design
Sony WH-1000XM3 er lette hovedtelefoner i et tyndt design men med et tykkere hovedbånd. Derudover har hovedtelefonerne en ny konstruktion, som giver en bedre komfort.

Bluetooth
Sony LDAC-codec sørger for, at lydkvaliteten forbliver den samme via Bluetooth, så du kan nyde fantastisk lyd, når du streamer musik trådløst.

Batteritid
Batterierne i Sony WH-1000XM3 rækker til hele 38 timer med aktiv støjreducering slået fra og hele 30 timer med støjreducering slået til. Hvis du glemmer at oplade hovedtelefonerne om natten, kan du hurtigoplade - 10 minutters opladning er tilstrækkeligt til 5 timers spilletid.

Indbygget mikrofon og fjernbetjening
Med den indbyggede mikrofon, fjernbetjeningen og volumenkontrol kan du styre indkommende opkald, vælge musik samt justere volumen. Tryk på hovedtelefonerne to gange for at besvare eller afslutte en samtale.

Opladning
Nu har du kun brug for én oplader! Oplad Sony WH-1000XM med samme USB-C-kabel, som du bruger til din Android-telefon.

Pakken indeholder:
- Sony WH-1000XM3
- Flyadapter
- Kabel til hovedtelefoner (ca. 1,5 m)
- USB-kabel

Varenummer: 1572391

Fri fragt

Gælder på bestillinger over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere