Apple AirPods med opladningsetui

1 790 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Hovedtelefoner & headset fra Apple


Nye AirPods giver en helt ny oplevelse af trådløs hovedtelefoner. De bliver aktiveret så snart du tager dem ud af etuiet og er klar til brug med iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac.

Efter en hurtig opsætning med ét tryk er AirPods i gang. En lidt magisk følelse. De tænder automatisk og er altid tilsluttede. AirPods kan tilmed fornemme, om du har dem i ørerne, og går automatisk på pause, når du tager dem ud.

Hvis du vil skrue op eller ned for lyden, skifte sang, ringe til en ven eller få vejvisning, skal du bare sige "Hej Siri" og bede om det. Du kan vælge at bruge begge AirPods eller kun den ene, og når du lytter til musik eller podcasts, kan du starte afspilningen eller spole frem med et dobbelttryk.

AirPods giver dig fem timers afspilningstid1 og tre timers taletid på en enkelt opladning. Og takket være opladningsetuiet passer de perfekt til et liv på farten - her kan du nemlig oplade dine AirPods flere gange og få over 24 timers afspilningstid. Har du brug for en hurtig opladning? Bare 15 minutter i etuiet giver dig tre timers afspilningstid4 eller to timers taletid.

AirPods er drevet af den helt nye Apple H1-hovedtelefonchip og bruger optiske sensorer og bevægelsesaccelerometre til at registrere, om de sidder i dine ører. Uanset om du bruger begge AirPods eller kun den ene, fordeler H1-chippen automatisk lyden og aktiverer mikrofonen. Og når du snakker i telefon eller bruger Siri, arbejder et ekstra accelerometer sammen med de stråledannende mikrofoner om at filtrere baggrundsstøjen fra - og fokusere på lyden fra din stemme.


Teknisk info

Bluetooth
Trådløs

Vægt:
AirPods (individuelt): 4 g
Opladningsetui: 38 g

Mål:
AirPods (individuelt): 16,5 × 18,0 × 40,5 mm
Opladningsetui: 44,3 × 21,3 × 53,5 mm

Tilslutninger:
AirPods: Bluetooth
Opladningsetui: Lightning-kontakt

AirPods-sensorer (individuelt):
To stråledannende mikrofoner
To optiske sensorer
Bevægelsesaccelerometer
Stemmeaccelerometer

Varenummer: 1575171

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere