Satake omo - tradition & håndværk satake omo gyūtō 牛刀 en smuk og elegant gyuto med en bladlængde på 21 cm. Det blødt polerede damaskusblad er stærkt og tyndt, hvilket giver en meget eksklusiv fornemmelse, når det bruges. gyuto repræsenterer oftest vestligt designede kokkeknive, men i Japan er gyūtō faktisk ordet for "oksekødskniv". den vestlige kokkekniv er længere og har en mere tilspidset form end japansk santoku. Den smallere spids er perfekt til detaljearbejde, mens den større bladlængde er fantastisk til at skære og udskære kød, men også fisk og grøntsager. bladet Bladene i omo -serien fra satake har et utroligt smukt damaskusblad med 67 lag aus-10-stål. Dette stål fremstilles af aichi steel corporation i Japan. Det er optimalt i køkkenknive af høj kvalitet på grund af dets afbalancerede egenskaber. aus-10 har en rockwell-hårdhed (hrc) på omkring 58-60, hvilket gør det hårdt nok til at holde en skarp kant, men blødt nok til at være relativt let at...