Princess Varmepanel sort glas App-controlled 1500W

1 295 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Ventilatorer & luftfugtere fra Princess

Kæmper du for at holde dit kontor eller badeværelse varmt om vinteren?
Så er Princess Smart Glas Panelvarmeren virkelig noget for dig.

Panelerne har et moderne design og bliver et rigtigt blikfang i din indretning. Kontroller det smarte varmeapparat via HomeWizard Climate-appen, så kommer du altdid hjem til et varmt og hyggeligt hus.

På grund af 1500W-effekten opvarmer den hurtigt, så du aldrig skal trækkes med kulden i lang tid.
Monter panelvarmeren på væggen som permanent opvarmning, eller tag den med til det rum , hvor du har brug for den. Princess Smart Glas Panelvarmer er et godt supplement til dit hjem, og helt uundværlig om vinteren.

Luksuriøst design og mange muligheder
Princess Smart Panel Heater har et luksuriøst udssende på grund af glaskabinettet og LED-indikatorerne. Via skærmen eller appen på din smartphone kan du vælge to forskellige varmeindstillinger og indstille timeren. Med timerrn kan du bestemme, hvor længe du vil have varmeapparatet tændt, og hvornår det skal slukke automatisk. Panelvarmaren har en justerbar termostat og kan varme fra 15 til 35 grader.

Opvarm dit hjem med HomeWizard klima-appen
Princess Smart Panel Heater er det perfekte supplement til dit intelligente hjem. Med iOS eller Android HomeWizard Climate-appen kan du styre din panelvarmer, uanset hvor du er. I appen kan du tænde/slukke varmeapparatet og justere temperaturen. Indstil tidsintervaller, eller begynd at varme op på badeværelset, mens du gør rent. På den måde behøver du aldrig mere bade i et koldt badeværelse.

Sikkert at anvende
Smart Glass Panelvarmeren er meget sikker at anvende Den slukker automatisk, når den bliver for varm takket være overophedningssikring. Udover dette kan panelvarmeren også anvendes sikkert i holdholdninger med børn. Du kan aktivere børnesikringen via skærmen eller via appen, hvis du placerer den i børneværelset - så behøver du ikke være urolig for, om der sker noget. Desuden kan panelvarmaren bruges på badeværelset, da sikkerhedsniveau IP24 giver den stænkbeskyttelse.

Et supplemt til din intelligente bolig
Når du allerede har Smartwares PRO Series Link kan du tilføje Princess Smart Glass panelvarmeren til din smarte bolig.

PRO-serien tilsluttes let med et bredt udbud af smarte enheder på din smartphone
PRO-serien inkluderer produkter såsom smarte pærer, røgdetektorer, vanddetektorer og stik. Alle disse produkter gør din bolig smart, så du har mere tid til de gode ting i livet.

Velkommen til en smartere fremtid!

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1647843

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse