Philips Stavblender-sæt 800W HR2656/90 - Bolig & indretning - Ellos.dk
Kurv
Philips

Stavblender-sæt 800W HR2656/90

899DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Med en stavblender fra Philips får du nem og håndholdt hjælp til madlavningen Blenderen kan bruges til mange forskellige opgaver takket være tilbehøret. En stavblender er i realiteten en mini-køkkenassistent med alt sit udstyr. Du får også en kop der rummer 500 ml med stavblenderen. Tilbered gode og hjemmelavede måltider på bare få minutter. Blend forskellige typer ingredienser og få et hurtigt resultat takket være den kraftige og pålidelige 800 W-motor. Philips har samarbejdet med universitetet i Stuttgart for at udvikle ProMix til hurtigere og mere ensartet blendning. Dens unikke og avancerede teknologi er udformet som en trekant for at give det optimale flow og maksimal ydeevne med det bedst mulige resultat hver gang. Få fuld kontrol over dit resultat med SpeedTouch-teknologi. Øg gradvist trykket på knappen for at øge og tilpasse styrken og effekten på blenderen. Mindsk trykket på knappen for at reducere styrke og effekt. Start langsomt for at forhindre stænk, og tryk gradvist hårdere til du opnår den optimale hastighed for dine ingredienser. Blend hurtigt og effektivt med turbo-funktionen ved at holde knappen inde og få maksimal effekt. Gør din kost sundere og sjovere med en spiralizer. Her forvandles frugt og grønt til nudler, spiraler og strimler som desuden har et lavt indhold af kulhydrater. Den perfekte vej til variation i din sunde, glutenfri eller clean eating-kost. Vælg mellem tre varianter: spaghetti, linguine eller bånd. Spiralizeren er ikke kompatibel med ældre modeller. Specifikationer: - Blend effektivt med SpeedTouch m. turbo - Spis mere frugt og grønt med spiralizer - Fleksibel on the go-mugg - 800 watt - Trinløs - Tåler maskinopvask - Turbofunktion

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »