Ellos.dk
Kurv
Inspiration som skaber
Hotelstemning
Gardiner har altid haft og vil altid have evnen til at give dit hjem en særlig stemning. Afhængigt af, hvilke tekstiler du vælger, kan gardinerne dæmpe lyde, skabe rum, give skygge eller bruges til at lave en hyggelig hule, hvis det f.eks. er mørklægningsgardiner. Vi giver dig tip til, hvordan du nemt kan skabe moderne hotelstemning derhjemme.

Rumopdeling

Med gardiner bliver alt så enkelt. Du kan hænge dem på en skinne eller gardinstang. Løft stemningen i rummet, få et nyt udtryk eller leg med atmosfæren. Du kan beskytte dine møbler samtidig med, at det ser smukt ud, ved at anvende gardiner i et solbeskyttende materiale. Eller hvis du synes, at lyden er for høj, så vælg et materiale, der dæmper lyde.
Just arrived

Enkel ophængning

Der findes en gardinskinne til ethvert vindue. Den bedst egnede model afhænger af, om den skal monteres på en væg eller i loftet. Hvis du vil have en skinne, som monteres i loftet, kan du vælge et sæt fra Hasta, der hurtigt giver dig en dejlig loungestemning. Du skal bruge loftbeslag til monteringen. Du får et smukt fald med ensartede og fine modgående læg, når du bruger fingerhægter, som sættes ind i glideren.
Ansøg om lån »
Mere info »