Ellos.dk
Kurv
CLARINS
Skræddersyet hudpleje
På Clarins egne laboratorier udenfor Paris har forskerteamet udviklet hudplejeprodukter, der fungerer for og er velegnet til alle hudtyper. Hemmeligheden bag succesen er aktive ingredienser fra planteriget.
ALDERSGRUPPE
Hvilken Clarins-serie passer til dig og din hud?
Fugt er altid godt, men afhængigt af din huds alder har den brug for forskellige ingredienser for at have det godt og se godt ud. Clarins kan hjælpe dig til at forstå din huds behov og skræddersy en hudplejerutine, der passer netop dig.

20-30 år

30-40 år

40-50 år

50+

DAILY ENERGIZER
til dig der er i 20’erne
En forfriskende hudplejeserie, der tilfører huden ekstra energi og glød. Blandt ingredienserne er grøn kaffeekstrakt, solbærekstrakt, gurkemeje, løvefod og ginkgo biloba-ekstrakt.
MULTI-ACTIVE
til dig der er i 30’erne
Aktiv hudpleje til dig, der lever et hektisk liv. Ingredienser som myrothamnusekstrakt, kartebolleekstrakt og hyaluronsyre udvisker træthedstegn og tilfører huden fugt og glød.
EXTRA-FIRMING
til dig der er i 40’erne
En opstrammende hudplejeserie som hjælper huden til at bevare sin fasthed og elasticitet. Eksempler på ingredienser er økologisk citrontimianekstrakt, hyaluronsyre, økologisk havresukker og roselle hibiskusekstrakt.
SUPER RESTORATIVE
til dig der er 50+
Fugtgivende hudpleje til den modne hud. Ingredienser som C-vitaminderivat, sheasmør, hyaluronsyre og ginkgo bilobaeksktrakt gør huden lysere og glattere med en ny glød.