Ellos.dk
Kurv
Skab liv og dybde
Indret med lys
Den bedste måde, du kan skabe en ny stemning i hjemmet på, er ved at ændre belysningen. Koldt, varmt eller farvet lys er nogle eksempler på, hvordan vi kan forstærke indretningen og lade rummets og vores egen personlighed komme til udtryk. Hvert enkelt rum kræver forskellige lyskilder. Prøv dig frem med nye ideer til, hvordan og hvor du vil have dine lyskilder. Den bedste effekt og balance opnår du ved at placere lamper i forskellige højder og med forskellig lysstyrke. Hvis du ikke bryder dig om det, kan du jo bare slukke og tænde en anden. Hjertelig velkommen til en inspirerende stund sammen med os. Mange hilsener fra Isabelle Almqvist, produktchef.
Hall & entré
Her skal du altid føle dig velkommen – hver gang. Det kan du f.eks. opnå ved at have en mere afdæmpet belysning, som giver et mere indbydende udtryk. Også integrerede halogenspotlights indrammer og skaber en skøn atmosfære. Suppler gerne med en bord- eller loftlampe, så du nemt kan finde de ting, du har brug for, plus belysning i spejlene. Så er du definitivt hjemme.
Soveværelset
Selvfølgelig er det nemmest at have en sengelampe i soveværelset, men også en flot loftlampe giver rummet et lækkert touch. Hvis der sover mere end én i rummet, er det bedst hvis sengelampen kan drejes, dels for at undgå at forstyrre den anden, men også for at lyset havner det rette sted – på dig.
Dagligstuen
Du kan i princippet eksperimentere i alle rum, men dagligstuen er nok det sted hvor du fuldt ud kan slå dig løs og nyde forskelligartede lamper, blandet belysning og stærke design. Sæt lys på væggene, trappen eller planterne med spotlights, og opnå en dramatisk effekt. Anvend indirekte belysning, blød, farvet eller skygge, og udnyt alle de smukke og spændende lampeformer som giver indretningen et ekstra kick.
Køkkenet
Her skal vi både hygge og kunne se, hvad det er vi laver. Vælger du målrettet lys, lyser det eksempelvis bare på bordet, mens et transparent materiale også giver lys til resten af rummet. Ved køkkenbordet kan du hænge små pendler og gerne med en afstand, som reducerer skygger. De skal helst også være tilpasset i højden, så du ikke støder ind i dem, når du står og laver mad. Lamper med god afskærmning er også aktuelt i køkkenet. Og så selvfølgelig godt humør.
Favoritter

Skab stilen

Ansøg om lån »
Mere info »