Bæredygtighed

Bæredygtighed


Bæredygtighed    Ellos tjeklister    Certificeringer    Bæredygtige materialer

At redde vores planet handler ikke om at undvære, men om at handle smartere.

#ellosactionlist

Treat-yourself

Hver dag, døgnet rundt, elsker vi hos Ellos at tilbyde mode og boligindretning til dig, der ønsker at udtrykke din personlighed gennem tøj, sko eller møbler. Vi ønsker, at vores produkter skal gøre et stort indtryk på dig men et mindre aftryk på vores planet.

Verden forandrer sig, og vi skal forandre os i takt med den. Tænke over, hvordan vi lever, hvordan vi forbruger og hvilke valg, vi træffer. Derfor bestræber vi os altid på at blive bedre, selv når det betyder, at vi er nødt til at lave ændringer og nytænke. I dagtimerne tilbyder vi hjemmelevering med elbiler i flere storbyer. Vi stræber efter at have en større andel af produkter i bæredygtige materialer i sortimentet ved f.eks. at tilbyde en del babytøj helt i økologisk bomuld.

Vi ønsker at tilbyde bæredygtig mode, der kan bruges igen og igen, af dig og af den, du overlader tøjet til, når du ikke længere bruger det. At redde vores planet handler ikke om at undvære, men om at handle smartere.

En del af jobbet vil vi gøre sammen med jer kunder, for vi tror på, at fællesskab er nøglen til faktisk at opnå effekt. Derfor har vi oprettet hashtagget #ellosactionliste, hvor vi sammen kan lægge vores bedste tip og inspirere hinanden til en mere bæredygtig livsstil. For det er ikke altid let, men det bliver sjovere, hvis vi hjælpes ad.

TREAT YOUR PRODUCTS     |     TREAT YOURSELF     |     TREAT YOUR PLANET