Modellen er 180 cm høj og bærer en str. 44

Straight fra Ellos Plus collection

Jeans Lex Straight. Model i fin stretchdenim med lige ben og lige benkanter. Tre forlommer og høj talje med lynlås i gylpen samt to påsyede baglommer. Benlængde ca. 76 cm i alle størrelser.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbart Better Cotton.

 • Udformning: Vævet
 • Benlængde: 76
 • Betræk: 99% Bomuld, 1% Elastan
 • Talje: Høj talje
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7005627-01-44

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Vis 3 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 3.5 af 5

 • Bedømmelse 1 af 5

  3 cm længere end opgivet på hjemmeside

  3 cm længere end opgivet på hjemmeside og kundeservice svarer ikke på mi…

  Tiggi — 2022-06-21

 • Bedømmelse 4 af 5

  bukser

  De er størrelses svarende , synes dog ikke farven passer helt til billedet og de er lidt for vide for ne…

  Fran1972 — 2021-12-15

 • Bedømmelse 5 af 5

  God pasform

  Købt for 14 dage siden og passer som hånd i handske

  Pia Lund — 2020-12-25