Ellos The Denim Guide

I vores denimguide finder du ingen regler, ingen tip til, hvordan du skal tænke, når du vælger jeans. Når alt kommer til alt, er der ingen regler, ikke noget der er rigtigt eller forkert. Her kan du i stedet læse om de jeansmodeller, vi tilbyder, og hvad de forskellige modelnavne betyder.nimitysten merkityksistä.The Denim Guide Slim fit

Med et smalt snit omkring hofter, lår og benkant giver vores Slim fit et look, der er nemt at style og tilpasse. Uanset om taljen er høj eller normal er materialet i stretch og tilpasser sig efter kroppens bevægelser.

The Denim Guide Bootcut

Vores Boot cuts er kropsnære om hofter og lår og går over i et mere A-formet snit fra knæet og ned. Denne model fås med både høj og normal talje og giver ofte et mere stylet look.

Det eneste der betyder noget er, hvad du kan lide, og hvad din krop føler sig tilpas i. Så i stedet for at stræbe efter noget rigtigt, så lad os stille os selv spørgsmålet: Hvad er behageligt?

The Denim Guide Straight jeans

Præcis som navnet antyder, er Straight jeans lige i modellen. Den smalle hofte følger mere eller mindre samme snit hele vejen ned til foden. Modellen findes med høj og normal talje.

The Denim Guide Shaping cut

Denne model smyger sig om kroppen og fremhæver kroppens silhuet. Med meget stretch giver jeansene både bevægelsesfrihed og support.

For den perfekte pasform er den, der giver kroppen plads til at være. Præcis som den er.

The Denim Guide Wide cut

Modellen Wide cut har – som navnet antyder – vide ben, og findes med høj eller normal talje. De giver et trendy, stilfuldt look uden at gå på kompromis med modegrad eller komfort.

The Denim Guide Mom jeans

Med høj talje, vidde i lårene og ben, der bliver smallere nedefter, giver vores Mom jeans et behageligt, afslappet look. De er både nemme at style og har deres eget udtryk, der tilføjer noget ekstra til outfittet.

View more items

See all our jeans and denim – curated pieces with high value.

 • Vila - Jeans viJeggy Ana RW Jegging Skinny

  Vila Jeans viJeggy Ana RW Jegging Skinny

  179 DKK
 • Ellos Collection - Jeans Thea High Waist

  Ellos Collection Jeans Thea High Waist

  262 DKK 349 DKK -25%

  Flere farver

 • Ellos Plus collection - Jeans Salma

  Ellos Plus collection Jeans Salma

  209 DKK 349 DKK -40%
 • Ellos Collection - Jeans Nora Bootcut

  Ellos Collection Jeans Nora Bootcut

  209 DKK 349 DKK -40%