Didriksons Reidar Usx Parka 2

DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Reidar Usx Parka 2

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Spruce green

Dun- & dynejakker fra Didriksons

Parkacoat Reidar Usx Parka 2 fra Didriksons er vind- og vandtæt med varmende vattering. Alle sømme er tapede for at holde vand ude. Vandsøjletryk 10000 mm og åndbarhed 4000 g/m2/24h. Vævet for.
Fast, justerbar hætte med aftagelig kant af kunstpels. Høj krave med børstet polyester ved hagen. Lukkes med 2-vejs lynlås og overfald over lynlåsen, som lukkes med trykknapper. Justerbar vidde i ærmekant med trykknapstropper. Skjult ribstrikket jerseyrib i ærmekant. To store lommer foran med knapbar lommeklap, to håndvarmerlommer med blødt, børstet for og to brystlommer med klap. To inderlommer, hvoraf en med knap og en napoleonslomme med lynlås på indersiden af overfaldet. Indvendig løbegang med stop i talje og kant forneden. Refleksdetaljer.
Længde ca. 90 cm i str. M.
Foret er indfarvet med solution dye-teknik. Denne teknik sparer vand, energi og kemikalier ved produktionen. Vandafvisningen er PFC-fri.
Alle Didriksons produkter mærket med STORMsystem er specielt udviklet til hårdt vejr for at beskytte dig og holde dig varm og tør under alle vejrforhold.

  • Fyld: 100% Polyester
  • Funktion: Varmt foret, Vandtæt
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Skånevask 40°

Varenummer: 1552690-02-S

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse