Blendere fra Champion

Nu er der ikke flere undskyldninger - med Champion Nutri Pro kan du skabe fantastiske juicer, smoothies etc. på få sekunder. Med en effekt på hele 1200 W og de patenterede knive knuser maskinen alle ingredienser uden problemer. Is, nødder og andre hårde ingredienser er ingen kamp! Så hvis du ønsker at næringsstoffer eller vitaminer ikke skal gå til spilde, som de ofte gør med f.eks. saft-centrifuger og andre typer af saft-maskiner, så er dette produkt noget for dig!
Maskinen er udsyret med Auto-IQ teknologi hvilket betyder at du bare skal lægge dine yndlingsingredienser i beholderen og skrue den fast på blenderen, resten klarer Auto-IQ programmet. Programmet har forskellige blendermønstre, som sørger for at alle ingredienser blendes på en perfekt måde.
Champion Nutri Pro leveres komplet med 3 forskellige beholdere: 0,5 l, 0,8 l samt 1,0 l, samtlige fremstillet af BPA fri Tritan plast. Desuden medfølger både opbevaringslåg, låg med hældetud samt det patenterede knivblad. Alla løse dele kan nemt rengøres i opvaskemaskine.
- Effekt 1200 W
Let at rengøre
- Inkluderer: 1x500 ml, 1x800 ml og 1 x 1000 ml beholdere samt knivbladsenhed,
EG-försäkran
Användarmanual

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1023184

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse