Køkkenmaskiner fra Champion

Champion CHKA200 er en kraftfuld og stilren køkkenmaskine, som passer perfekt ind i alle hjem. Uanset om at elsker at bage eller bare vil have hjælp til at piske fløde er denne maskine et udmærket valg. Med sin stabile konstruktion og skridsikre fødder står maskinen altid stabilt på underlaget uanset hastighed og belastning.

CHKA200 har en effekt på hele 700 W og er tilmed udstyret med planetarisk blandning, som giver et jævnt og perfekt resultat hver gang. Maskinen kan justeres i 10 forskellige hastigheder og har pulse-funktion. Med en skål i rustfrit stål på hele 5 liter har du også plads til større dejmængder.

CHKA200 leveres med tilbehør til alle dine behov, og alle i aluminium. Et piskeris til at piske æg, fløde, dej osv. en dejkrog til de lidt tungere bolle- og brøddeje samt en omrøringstilbehør/spatel til f.eks. kartoffelmos, lettere dej eller fyld. Desuden følger der en stænkbeskyttelse med, som gør at du kan blande alle ingredienser, mens maskinen kører, uden at risiko for klatter og stænk.

Specifikationer:
- Effekt: 700 W
- Planetarisk blandning
- 10 hastigheder
- Pulse-funktion
- 5 liters skål i rustfri stål
- Kabellængde: 1 m
- Medfølgende tilbehør: stænkbeskyttelse, pisker, dejkrog og spatel
- Farve: Rosa

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1538201

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse