Champion Brødrister Rustfri 2 skiver CHBR200

249 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Brødristere fra Champion

Er der noget bedre end at begynde morgenen med en gyldenbrun, ristet brødskive sammen med dit favorittilbehør? Champion CHBR200 er den perfekte brødrister til at sørge for at din morgen, eller et hvilket som helst andet tidspunkt, hvor du har lyst til et stykke ristet brød, bliver en perfekt stund. Med et jævnt og gyldenbrunt resultat hver gang vil du elske at bruge den.
Brødristeren er fremstillet i rustfrit stål med stilrene former, som gør at du gerne vil lade den stå fremme, også når den ikke er i brug. Den har plads til 2 brødskiver og har ekstra rummelige rum som tilpasser sig efter tykkelsen på dit brød. Med funktioner som optøning, efteropvarmning og elektrisk varmejustering har den det der skal til for at dit brød bliver præcis som du vil have det.
CHBR200 slukker af sig selv, når ristningen er færdig, men vil du afbryde ristningen tidligere bruger du cancel-knappen. Indvendig rengøring er heller ikke noget problem, den har en letilgængelig krummebakke som du let trækker ud bagtil og tømmer efter behov.

- Fremstillet i rustfrit stål
- 2 rummelige rum for brødskiver
- Automatisk centrering af brødskiverne
- High rise-funktion gør det lettere at tage brødskriverne op
- Stopfunktion
- Optøningsfunktion
- Opvarmningsfunktion
- Automatisk sluk
- Krummebakke
- Ledningsopbevaring
- 220-240V / 860-1050W

Varenummer: 1010040

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere