Træningsbukser fra Áhkká

Trekkingbuks Renata W fra áhkka, funktionelle bukser i vævet, smidig og slidstærk kvalitet med 4-vejsstretch, som giver skøn bevægelsesfrihed, når du er ude i naturen. Stoffet er vandafvisende.

Linningen har regulerbar vidde med to indvendige elastiktampe med knap. Silikonebånd på indersiden så buksen ikke glider. To trykknapper og gylp med lynlås. To sidelommer. To benlommer med lynlås. Forbøjede knæ. Lynlås med isyet kile i benkanten som også reguleres med elastisk løbegang med stop forneden. Benlængde ca. 87 cm i str. 36.

Renata Chlumska er en sand eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika, og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag.

Dette produkt har fået en vandafvisende behandling, der er mere miljøvenlig og uden tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling.  Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Pasform: Slim
  • Betræk: 90% Polyamid, 10% Elastan
  • Talje: Normal talje
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7002833-01-38

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere