Modellen er 174 cm høj og bærer en str. 36

Skalbukser fra Áhkká

Funktionelle trekkingbukser i vævet, smidig og slidstærk kvalitet med 4-vejsstretch som giver skøn bevægelsesfrihed når du er ude i naturen. Stoffet er vandafvisende.
Linningen har regulerbar vidde med to indvendige elastiktampe med knap. Silikonebånd på indersiden så buksen ikke glider. To trykknapper og gylp med lynlås. To sidelommer og to benlommer med lynlås. Forbøjede knæ. Lynlås med isyet kile i benkanten som også reguleres med elastisk løbegang med stop forneden. Benlængde ca. 82 cm i str. 36.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

  • Pasform: Slim
  • Betræk: 94% Polyamid, 6% Elastan
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7011764-03-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.0 af 5