Modellen er 185 cm høj og bærer en str. M

Áhkká Parka detachable hood M

909 DKK 1 299 DKK -30%

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: Sortbrun

Dun- & dynejakker fra Áhkká

Vatteret parkacoat fra áhkká som varmer skønt på kølige dage. Vævet i vind- og vandafvisende yderstof áphiTec 3.3, 3000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 3000g/m2/24h med tapede sømme på udsatte områder.
Aftagelig, regulerbar hætte med løbegang. Hætten har aftagelig kant i blød syntetisk pels. Høj krave med blød, børstet polyester på indersiden og ledningsholder ved hals. Lukning med lynlås som har hagebeskytter og et beskyttende overfald med velcro og trykknapper foroven og forneden. Ergonomisk formede ærmer med skjulte, indvendige ribkanter i ærmekanten. To indvendige løbegange med stop i taljen og yderligere to i siderne forneden. To store forlommer med lommeklap som kan lukkes med trykknap. To håndvarmerlommer med lynlås i siderne, foret med børstet polyester. To brystlommer med lynlås. To inderlommer, en i mesh og en med lynlås. Gummieret patch på venstre ærme med detalje i metal. Vævet, quiltet for. Fyld af MóurráFill, et let og blødt syntetmateriale med gode varmende egenskaber.
Længde bagpå ca. 92 cm i str. M.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

  • Udformning: Vævet
  • Fyld: 100% Polyester
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vandsøjletryk: 3000 mm

Varenummer: 7010715-01-5XL

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse