Áhkká Dunjakke Nuorjjo M

1 189 DKK 1 699 DKK -30% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Blå

Dun- & dynejakker fra Áhkká

Nuorjjo M fra áhkka er en skøn dunjakke, som holder dig varm i kulden, både i byen og på skibakken. Vind- og vandtæt yderstof med mekanisk stretch som giver skøn komfort. 3.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 3000 g/m2/24 h. Fyld af 80% dun og 20% fjer. Fillpower 450-500.
Fast justerbar hætte med løbegang. Høj krave med hagebeskytter i børstet polyester ved hagen. Jakken lukkes med lynlås. Skjult indvendig jerseyribkant i ærmet. To forlommer med lommeklap og lynlås. Lommerne er beklædt indvendigt med børstet polyester og er perfekte at varme hænderne i. To lodrette brystlommer med lynlås. To åbne inderlommer i mesh og en lodret inderlomme med lynlås og hul til ledning. Indvendig løbegang med stop i siderne forneden. Applikation i gummi og metal på venstre ærme med áhkka-logo. Længde bagpå ca. 78 cm i str. M.

Áhkká anvender ikke dun som er plukket fra levende fugle.

Denne dunfrakke har fået en vandafvisende behandling, som er miljøvenlig og fri for tilsatte perfluorerende stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker at vand på overflade ikke længere preller af. Imprægneringen genaktiveres ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7004031-02-XL

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere