Tvins Damprenser H2O Mop X5 Rød

799 DKK

Kun få tilbage,  levering 4-6 hverdage

Støvsugere fra Tvins

H2O Mop X5 er en ny, fantastisk damprensemaskine som samler hele fem forskellige rengøringsredskaber i et! Den er let og smidig, kan komme til overalt og er desuden utrolig nem at bruge. H2O Mop X5 fungerer på alle overflader i din bolig, og den både renser og desinficerer. Eftersom den kun anvender ren vanddamp kan du vinke farvel til dyre og miljøfarlige rengøringsmidler og kemikalier. Med denne alsidige maskine behøver du ikke mere bekymre dig for om rengøringen bliver tung, hård eller kedelig. H2O Mop X5 er fem damprenseapparater i et! Den er utroligt alsidig og kan bruges i hele huset.

H2O MOP® X5 med indbygget bærbart dampapparat giver ikke kun gulvtyper som marmor, klinker, sten, linoleum, lakerede /forseglede trægulve og parket rengøring i dybden, den kan bruges til at gøre næsten hele huset klinisk rent! H2O MOP® X5 renser og rengør meget mere effektivt ved at omdanne vand til damp. Moppekluden af mikrofibre giver ekstra god absorberingsevne.

Når dampmoppen kommer i kontakt med gulvet fjerner den støv og skidt på nogle få sekunder. Du skal bare løsne dampenheden fra H20-basen så har du et kraftfuldt håndholdt dampapparat. I en fart kan du fjerne indgroet snavs fra pejsen, desinficere børnenes legetøj, gøre flisefugerne rene og til og med rengøre persiennerne. Sæt tæppemundstykket på og den forvandles til en tæpperenser.

H2O Mop X5 er fem rengøringsredskaber i et!
Når du bestiller får du alt dette: En fantastisk dampmoppe med gulvtæppemundstykke, jetmundstykke med tilhørende børster i nylon og messing, støv- og poleringsredskab, vindues- og spejlpudsningstilbehør samt tilbehør til tøj og møbeltekstiler.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1501000

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse