Troll Bedside Crib Sun 2020

2 799 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

2 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Senge & madrasser til børneværelset fra Troll

Sov tæt på din baby, uden at i behøver dele seng. Sun bedside crib 2020 er en funktionel babyseng med blødt design og hjul, som kan låses. Detaljerne er opdateret efter de nyeste sikkerhedsforskrifter. Anvend den fritstående som en lille, praktisk babyseng på hjul eller som seng ved siden af din egen seng. Takket være hjulene kan du let rulle sengen derhen, hvor du har mest brug for den, uanset om det er dag eller nat.

Fordelen ved en bedside crib er desuden, at du kan have barnet tæt på dig om natten, hvilket for eksempel gør det lettere, når barnet skal mades, eller det er tid til at skifte bleen. Mange oplever også en følelse af sikkerhed i, at børn og voksne kan sove sammen uden at dele seng og soveflade.

Denne seng i hvidmalet birk har en sengebund, der kan hæves og sænkes i ti forskellige positioner (se målene nedenfor). På denne måde kan den tilpasses optimalt til højden på forældrenes seng. Langsiden har en funktion kaldet dropside og kan foldes halvt. For at gøre dette kræves et sikkerhedshåndtag - som betjenes med to hænder da du udfører to trin på samme tid. Det er dog nemt både at skubbe og løfte/sænke for at ændre position på langsiden.

Obs! I henhold til nye sikkerhedsbestemmelser må sengen kun bruges som en sideseng ved siden af en voksenseng, da disse er fastgjort til hinanden med det medfølgende fastgørelsessystem. Bemærk også, at foldesiden (dropside) i nedfældet stilling ikke må være højere end voksensengens madras.

Vigtigt om sikkerhed:
Husk aldrig at lade din baby være uden opsyn, når langsiden er foldet ned/åben. Selv når du sover ved siden af barnet, skal den lange side være oppe/lukket.

Sørg også for at skifte seng, så snart dit barn kan begynde at bevæge sig og trække sig op. Når barnet kan sidde, stå på knæ eller stå op, må sengen ikke længere bruges.

Må ikke bruges som en sideseng uden de medfølgende sikkerhedsbånd. Disse monteres mellem voksenseng og barneseng som beskrevet. Obs! Passer kun voksenseng med ramme.

For alle senge på hjul, selvom hjulene er i låst position, kan det være så glat på gulvet, at sengen glider væk. Du skal derfor bruge en måtte under hjulene for maksimal sikkerhed.
Der er en markering langs den ene korte side, der viser den maksimale tilladte højde for en madras.
Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at madrassen ikke er højere end dette mærke.

- Størrelse: Længde: 96 cm, bredde 45,5cm, højde fra 73 cm og op afhængigt af position (+ 6 cm med hjul)
- Madrasmål: længde 89 cm, bredde 40 cm (ikke tykkere end 5 cm)
- Madrashøjder Kan fastgøres til en voksenseng med en højde fra 59 cm - 74 cm (uden hjul) + 6 cm med hjul. Du vælger mellem ti forskellige tilstande.
- Materiale Birk

Varenummer: 1646117

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse