Strygejern & tekstilpleje fra Tefal

Tefal Access Steam First håndholdt steamer er let og praktisk og giver nem dampning, når som helst der er behov for det

Denne kompakte, håndholdte steamer er udstyret med en lynhurtig 15 sekunders opvarmningstid, som giver hurtige resultater. Opdag pålidelig og problemfri damp dag efter dag - sikker at bruge på alle stoffer, inklusive de mest sarte.

Tefal Access Steam First håndholdt steamer tilbyder fremragende damppræstation i et let format, som giver lettere tøjpleje både i hjemmet og på farten. Det moderne design tilbyder en praktisk og problemfri oplevelse, med en damppræstation, som gør dig parat til dagen på ingen tid.

Denne steamer har en lynhurtig opvarmningstid på kun 15 sekunder, 1300 W udgangseffekt og et konstant damp-output på 20 g/minut som giver hurtig og effektiv dampbehandling. Steameren har endvidere forbedrede sikkerhedsfunktioner, som giver let dampbehandling uanset tidspunktet, samt en aftagelig vandbeholder for en nem tøjplejeoplevelse.

Denne håndholdte steamer giver perfekte, sikre resultater uanset stof, med forbedrede funktioner, som gør den let at have med på rejse, og eliminerer behovet for et strygebræt.

- Den letteste og hurtigste steamer fra Tefal
- Ultralet design: Oplev forskellen med et ultralet design. Tøjpleje har aldrig været lettere eller mere praktisk.
- Lynhurtig, 15-sekunders opvarmning er alt der skal til for en hurtig opfriskning eller for at lægge en sidste hånd på tøjet, så du kan se bedst muligt ud.
- Udgangseffekten på 1300 W garanterer højeffektive dampsessioner og gør den perfekt til alle dine daglige tøjplejebehov.
- Et konstant damp-output på op til 20 g/min. giver pålidelige resultater. Perfekt til at takle krøllet tøj i sidste øjeblik, uanset om du er hjemme eller ude at rejse.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1600765

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse