Swiss Clinic Hair Renewal Serum 50

599 DKK

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Hårolie fra Swiss Clinic

Et luksuøst hårserum som behandler hårtab
Hårserummet, som fungerer både til kvinder og mænd, indeholder et innovativt hårvækstkompleks med aktive ingredienser, som påvirker cellerne såvel i vækstfasen (den anagene fase) som i hvilefasen (den telogene fase). Resultatet bliver forhindret hårtab og øget hårvækst i hvilende hårsække.
Alle taber hår - både mænd og kvinder
Håret vokser ikke hele tiden, men skifter mellem aktivitet og inaktivitet i tre forskellige faser:
Den anagene fase - vækstfasen
Den katagene fase - Overgangsfase mellem aktiv til inaktiv
Den telogene fase - den inaktive fase
Vi taber alle hår, og det sker oftest i den telogene fase. De hårstrå, der falder af, erstattes oftest af nye hår, når hårsækken går tilbage til den anagene fase, men af og til bliver en hårsæk i den hvilende/inaktive fase, og så kommer der ikke et nyt hår. Oftest skyldes dette kommunikationsproblemer mellem forskellige celler i folliklen/hårsækken. Hårsækken er således ikke død, men der forekommer ingen ny hårvækst.
Stimuler og få liv i inaktive hårsække
Hair Renewal Serum indeholder et højteknologisk hårvækst-kompleks med aktive ingredienser, der er udvundet af to naturlige planteekstrakter. Dette cellekommunikerende kompleks har evnen til at påvirke hårcellerne, således at hårcellen ligner og opfører sig som en normal, frisk hårcelle, samt stopper andre emner, der forsøger at få cellen til at opføre sig unormalt. Hårvækstkomplekset sørger altså for, at kommunikationen mellem cellerne i hårsækken fungerer som den skal. Dette gør, at hårsække, som er standset i den telogene fase, får hjælp til at komme til den anagene fase, således at nyt hår kan begynde at gro igen. Effekten bliver mindre hårtab og mere hårvækst i hårsække som i dag er i hvile - og resultatet er et friskere og mere levende hår.

Hair Renewal Serum vækker ikke døde hårsække til live.
Hårvækstkomplekset i serummet påvirker cellernes funktion i hårsækkene, så de begynder at opføre sig normalt. Hvilende hårsække kan skifte over til vækstfasen, så håret kan begynde at gro igen.
Smart flaske med pipette for at undgå unødigt spild
Betydelig forøgelse af hårdensiteten på 85 dage.
Hair Renewal Serum indeholder næringsstoffer for hårroden, som har en positiv indvirkning på hårvæksten.
40% mindsket hårtab ved vask og børstning af hår.

Varenummer: 1563316

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?