Swiss Clinic Hair Renewal Serum 50 - Skønhed - Ellos.dk
Kurv
Swiss Clinic

Hair Renewal Serum 50

599DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Et luksuøst hårserum som behandler hårtab Hårserummet, som fungerer både til kvinder og mænd, indeholder et innovativt hårvækstkompleks med aktive ingredienser, som påvirker cellerne såvel i vækstfasen (den anagene fase) som i hvilefasen (den telogene fase). Resultatet bliver forhindret hårtab og øget hårvækst i hvilende hårsække. Alle taber hår - både mænd og kvinder Håret vokser ikke hele tiden, men skifter mellem aktivitet og inaktivitet i tre forskellige faser: Den anagene fase - vækstfasen Den katagene fase - Overgangsfase mellem aktiv til inaktiv Den telogene fase - den inaktive fase Vi taber alle hår, og det sker oftest i den telogene fase. De hårstrå, der falder af, erstattes oftest af nye hår, når hårsækken går tilbage til den anagene fase, men af og til bliver en hårsæk i den hvilende/inaktive fase, og så kommer der ikke et nyt hår. Oftest skyldes dette kommunikationsproblemer mellem forskellige celler i folliklen/hårsækken. Hårsækken er således ikke død, men der forekommer ingen ny hårvækst. Stimuler og få liv i inaktive hårsække Hair Renewal Serum indeholder et højteknologisk hårvækst-kompleks med aktive ingredienser, der er udvundet af to naturlige planteekstrakter. Dette cellekommunikerende kompleks har evnen til at påvirke hårcellerne, således at hårcellen ligner og opfører sig som en normal, frisk hårcelle, samt stopper andre emner, der forsøger at få cellen til at opføre sig unormalt. Hårvækstkomplekset sørger altså for, at kommunikationen mellem cellerne i hårsækken fungerer som den skal. Dette gør, at hårsække, som er standset i den telogene fase, får hjælp til at komme til den anagene fase, således at nyt hår kan begynde at gro igen. Effekten bliver mindre hårtab og mere hårvækst i hårsække som i dag er i hvile - og resultatet er et friskere og mere levende hår. Hair Renewal Serum vækker ikke døde hårsække til live. Hårvækstkomplekset i serummet påvirker cellernes funktion i hårsækkene, så de begynder at opføre sig normalt. Hvilende hårsække kan skifte over til vækstfasen, så håret kan begynde at gro igen. Smart flaske med pipette for at undgå unødigt spild Betydelig forøgelse af hårdensiteten på 85 dage. Hair Renewal Serum indeholder næringsstoffer for hårroden, som har en positiv indvirkning på hårvæksten. 40% mindsket hårtab ved vask og børstning af hår.

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »