Farve: Dark army
Bedømmelse 4 af 5
2
Vis detaljer

Studio Total Skaljakke 3-Layer Shell Jacket

1 124 DKK 1 499 DKK -25%

Del købet op med Elpy.
Betal fra 125/mdr.
Læs mere

Elpy logo

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Skaljakker fra Studio Total

Skaljakke 3-Layer Shell Jacket fra Studio Total Active. Skaljakke med 3-lagskonstruktion og yderstof der er lamineret sammen med en membran og for, som er vand- og vindtæt samtidigt med at den ventilerer overskudsvarme væk. Alle sømme er tapede for at vand ikke ska trænge ind i sømmene, hvilket gør jakken helt vandtæt. 5000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 5000 g/m2/24h. Pasformen er regular. Yderstoffet har mekanisk stretch før øget komfort og bevægelighed.

Jakken har hætte med elastisk løbegang og stop samt høj krave med børstet polyester på indersiden. Jakken lukkes med lynlås som er vandtæt. Ergonomisk forbøjede ærmer og justerbar ærmekant med velcroremme. En brystlomme samt to sidelommer som alle er vandtætte. Jakken er uforet og har ingen inderlommer.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, der er fri for tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vandet på overfladen holder op med at perle. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. strygning eller tørretumbler. Der kan også være behov for af påføre imprægneringspræparat.

 • Pasform: Regular
 • Funktion: Vandtæt
 • For: 100% Polyester
 • Materiale: 100% Polyester
 • Vandsøjletryk: 5000 mm

Varenummer: 7013467-02-XXS

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.

Brug sammen med

 • Studio Total - T-shirt Capsule Tee

  Studio Total T-shirt Capsule Tee

  129 DKK

  Flere farver