Modellen er 185 cm høj og bærer en str. M

Farve: Blueblack

Studio Total Active Skaljakke 2-Layer Shell Jacket

749 DKK 999 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 93/mdr.
Læs mere

Elpy logo

3 tilbage på lager.  Leveret på 2-4 hverdage

Jakker fra Studio Total Active

Skaljakke 2-Layer Shell Jacket fra Studio Total Active. Skaljakke med 2-lagskonstruktion og yderstof der er lamineret sammen med en membran, som er vand- og vindtæt samtidigt med at den ventilerer overskudsvarme væk. Indersiden har tyndt for. Alle sømme er tapede for at vand ikke ska trænge ind i sømmene, hvilket gør jakken helt vandtæt. 5000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 5000 g/m2/24h. Pasformen er regular. Yderstoffet har mekanisk stretch før øget komfort og bevægelighed.

Jakken har hætte med elastisk løbegang og stop samt høj krave med børstet polyester på indersiden. Jakken lukkes med lynlås som er vandtæt. Ergonomisk forbøjede ærmer og justerbar ærmekant med velcroremme. Jakken har en brystlomme, to sidelommer samt en inderlomme.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, der er fri for tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vandet på overfladen holder op med at perle. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. strygning eller tørretumbler. Der kan også være behov for af påføre imprægneringspræparat.

  • Pasform: Regular
  • Funktion: Vandtæt
  • For: 100% Polyester
  • Materiale: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°
  • Vandsøjletryk: 5000 mm

Varenummer: 7014775-01-XXS

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Shop
the look

  • Studio Total Active 2-Layer Shell Pants

    599 DKK 799 DKK

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.