Ellos tæppeguide Tip og tricks

Her har vi samlet andre tip og råd til, hvordan du håndterer dit tæppe. Husk at læse vores andre guides, måske vil du vide, hvordan man skaber hotelstemning derhjemme ved hjælp af gardiner og sengetøj?

Læs vores gardinguide og sengetøjsguide her!Tydelige mærker efter møbler?

Når du udskifter eller fjerner et møbel, som har stået på et tæppe kan det efterlade mærker. Med en fugtig klud eller en steamer kan du nemt børste luven op igen.Tæppeunderlag til tæppe og golv

Et tæppeunderlag holder tæppet på plads og beskytter gulvet. Med andre ord et godt tilbehør til dit tæppe.Møbeldupper, tæppe og gulv

Der findes forskellige møbeldupper til forskellige underlag. Skal møblet stå på tæppet, så brug dupper beregnet til dette. Skal den ene halvdel af møblet stå på tæppet og den anden halvdel direkte på gulvet? Brug møbeldupper til gulv på den ene halvdel og møbeldupper til tæpper på den anden.Svært at finde den rigtige størrelse?

Plocka på dig två likadana mattor, lägg de bredvid varandra och tejpa ihop dem på baksidan – ett enkelt sätt att pussla ihop rätt storlek, anpassad efter rum och möblering.