Staycation Viskosetæppe Flower

1 199 DKK 1 499 DKK -20%

levering 3-5 hverdage – Farve: Lyserød

Fladvævede tæpper fra Staycation

Håndknyttet tæppe i viskose med reliefmønster. Højde 1 cm.

Indien har en lang historie med smukke tæpper. Vores viskosetæpper er knyttede og vævede af dygtige indiske tæppemagere med en lang tradition for håndværk.
Tæppet er en del af vores kollektion Staycation by Ellos Home, som lader dig skabe en afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I kollektionen finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

Vedligeholdelse af viskosetæpper og øvrig info:
- Støvsug tæppet regelmæssigt uden børste
- Undlad at bruge vand ved pletfjerning, da materialet er følsomt overfor vand. Brug i stedet et egnet pletfjerningsmiddel.
- Et nyt tæppe kan fælde lidt, hvilket skyldes, at fibre fra klipningen er trængt ned i luven og kommer op til overfladen. Det kan støvsuges væk (forsøg ikke at støvsuge alt væk på en gang, lad det tage den tid, det tager, så slitagen mindskes).
- Eftersom tæppet er sammenrullet under transport, kan der forekomme linjer og folder, når du ruller tæppet ud. Disse vil gradvist forsvinde efter normal brug og støvsugning. Det kan tage et par dage inden tæppets kanter lægger sig mod gulvet.

  • Facon: Asymmetrisk
  • Betræk: 100% Viskose

Varenummer: 1612461-03-120

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse