Staycation Lænestol Balmy

3 999 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 3-5 hverdage – Farve: Petrolgrøn

Lænestole fra Staycation

Lænestol med betræk i velour af polyester. Bred, rummelig model med indhæftninger på ryggen. Treramme forneden som går rundt om hele lænestolen. Løs pude medfølger. Stel i fyrretræ og plywood. Ben i bøgetræ. Skumfyld og zig-zag-fjedre. Frihøjde under møbel 6 cm. Samlet.
Benene er fremstillet i FSC-certificeret træ, som er fældet i et ansvarsfuldt skovbrug, der tager hensyn til mennesker og miljø.

Produktet er en del af varemærket Staycation, som lader dig skabe afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I sortimentet finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

Vedligeholdelse af velour:
Velour er et blødt stof, som er nemt at rengøre og holde i pæn stand. Støvsug dit møbel, og anvend et støvsugermundstykke med bløde børster. Du kan også bruge en fnugrulle eller en blød klædebørste. Brug børste eller støvsuger i luvens retning og ikke mod hårene.
Du kan fjerne mærker og aftryk ved hjælp af damp, enten med et dampstrygejern eller en steamer.
Hvis du spilder på dit møbel, skal du fugte pletten udefra og ind. Brug en klud eller et håndklæde og dup pletten uden at trykke for meget på den. Hvis det er fedtet væske, kan du bruge et passende pletfjerningsmiddel (test først på et mindre synligt område).

  • Dybde: 84 cm
  • Højde: 74 cm
  • Siddedybde: 50 cm
  • Siddehøjde: 45 cm
  • Bredde: 100 cm

Varenummer: 1640773-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse