Bedømmelse 4.3 af 5
14
1 anmeldelse

Staycation Badeværelsesmåtte Loose Ø 70 cm

0 DKK DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 29/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Badeværelsesmåtte Loose Ø 70 cm

Udsolgt

I vores Outlet finder du mærkevarer og vores egne produkter til altid lave priser. Her samler vi de produkter, som er ved at udgå af vores sortiment, og derfor er vores outletpriser så lave. Shop kvalitetsdesign til spotpris!

Produktdeklaration

Badeværelsesmåtter fra Staycation

Rund, tuftet badeværelsesmåtte med frynser i kanten. Diameter 70 cm.
Produktet er en del af varemærket Staycation, som lader dig skabe afslappet og luksuriøs hotelstemning derhjemme. I sortimentet finder du indretning med opgraderede kvaliteter og materialer til alle boligens rum. Hverdagsluksus med ekstra fokus på detaljerne!

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 20.HIN.41833 HOHENSTEIN HTTI

Ellos samarbejder med Better Cotton for at forbedre bomuldsdyrkningen globalt. Better Cotton er en global nonprofitorganisation, der underviser bomuldsdyrkere i metoder til mere bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. Better Cotton bringer forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønder. Ved at vælge vores bomuldsprodukter støtter du vores investering i Better Cottons mission. Better Cotton er fremskaffet via et system med massebalance og kan ikke fysisk spores til slutprodukter. Besøg bettercotton.org/learnmore for mere information om Better Cotton.

 • Materiale: 100% Bomuld
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1668242-01-70

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Det mener andre

4.3 baseret på 14 bedømmelser
 • Bedømmelse 4 af 5

  Okay kvalitet

  Lidt tyndt i kvaliteten, men ellers rigtig pænt i farven

  Mokkarosa

  Maja B købte

  Mokkarosa

  Maja B — 2022-07-27

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.