Mobilcovers fra Star Wars

Blødt mobilcover - Star Wars Darth Vader 022

Officielt licenseret produkt
Cover i slimfit-design som er fremstillet i et fleksibelt TPU-materiale. Coveret har et robust grafisk print i høj opløsning, som har alle nødvendige udskæringer til telefonmodellen.
Coveret har en varmeafledende struktur på indersiden, hvilket giver lavere temperatur og en længere levetid for batteriet.

- Et 100% originalt Star Wars®-produkt - Verificeret af officielle Star Wars®/Disney®-repræsentanter. Hvert enkelt produkt har en copyright-note og en EAN- og produktkode på emballagen som bekræfter, at produktet er officielt licenseret og originalt.

- Maksimal holdbarhed - Coveret er fremstillet af TPU-materiale i høj kvalitet (en type fleksibelt materiale) med forhøjede, specielt profilerede kanter. Grafikken er desuden fikseret med den nyeste specialteknologi, som garanterer maksimal holdbarhed.

- Unikt design - Får din telefon til at se bedre ud og understreger din unikke stil og individualitet. En del af coveret er transparent, hvilket gør, at grafikken integreres med telefonen.

- Fremstillet af ERT Group - Den eneste virksomhed i Europa (eller måske i hele verden), inden for branchen, som har etableret legale og officielle permanente samarbejder med mange af de største filmmærker. ERT designer alt tilbehør selv fra bunden, og det meste fremstilles i deres egen maskinpark i Krakow.

- Kvalitetsgaranti - Produkttest udføres af officielle repræsentanter for brandet, som garanterer den højeste kvalitet ok sikkerhed ved anvendelse

- Sikker brug - Alle covers opfylder REACH-kravene og er testet specielt for hvert enkelt materiale, der er anvendt til fremstilling (cover, farve, print osv.).

Type: Fuld Print
Kollektion: Darth Vader
Farve: Black

Passer til:
Apple iPhone 12
Apple iPhone 12 Pro

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1651099

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse