Symaskiner & tilbehør fra Singer

Det dristige, flotte design skiller sig ud med god grund. SINGER ONE symaskine er begyndelsen til en ny linje, designet til den måde du syr, med den helt rigtige kombination af brugervenlige funktioner, teknologier og stil. Vi ændrede hjemmesyning for evigt med vores første maskine. 160 år senere, revolutionerer vi syning igen.
- ONE TOUCH Stitch Selection med 24 indbyggede sømme
- Let at vælge, let at tilpasse. Dette direkte sømvalg indstiller optimal stingstørrelse for bedste resultat. Inkluderer de mest populære sømme: 6 nyttesømme, 4 overlock-/stræk-sømme, 12 pyntesømme og 2 knaphuller.
- 2 fuldautomatiske 1-trins knaphuller
- Knaphulssyning i 1-trin er en enkel proces, som giver pålidelige resultater hver gang. Hver side af knaphullet syes i samme retning. hvilket skaber smukt afbalancerede knaphuller.
- SWIFTSMART Threading System med automatisk nåletråder
- Styrer tråden direkte fra spolen til nålområdet og nålen trædes med et enkelt tastetryk.
- Quickview Stitch Setting & Simple Stitch.
- Optimal stingindstilling vises når søm vælges. Når enten længden eller bredden af en søm ændres, lyser LED lampen op for at meddele ændringen.
- DROP & SEW Bobbin System
- Med denne specielle top drop-on spole, er der ikke længere behov for at hæve undertråden inden du begynder at sy. Bare slip og sy!
- Trykfod Sensor
- Sikrer at trykfoden er i position til en let start. Maskinen starter ikke men vil advare dig med en bip lyd, hvis trykfoden ikke er i sænket position.
- 3 STAYBRIGHT LED lamper
- Ikke kun en, men tre lamper belyser syfladen optimalt. De holdbare pærer (100.000 timer) forbliver kølige, uanset hvor længe maskinen er i brug.
- Transportørkontrol
- Transportøren er hævet ved de fleste almindelige syopgaver, men en bekvemt beliggende stang gør det let at sænke transportøren for frihåndsbrodering, monogrammer og isyning af knapper.
- Ekstra stor syflade (374 mm / 14,7 )

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1006701

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse